2015. november 12., csütörtök

Vál Krisztián:

Az egy hónap nagyon gyorsan eltelt. A szállásunk nagyon jó volt, minden nagyon kényelmes, mindig volt hideg és meleg étel is. Még korlátlan internet hozzáférés is volt.
A munkába rázódáshoz kellett egy kis idő, de nem okozott problémát az átállás. A gyakorlati hely nagyon jó volt, kedvesek voltak az emberek, minden nap elvitt a főnök reggelizni. Ráadásul ez egy sörgyár volt, ami valljuk be, elég király. A város nagyon szép, az emberek kedvesek, szépek a lányok, de már várom, hogy hazaérjünk.

Juhász Gellért:

A szállás körülményei megfelelőek, minden van, amire szükségünk van. Az ételek főként hazaiak voltak, de kipróbáltunk néhány új ízt is. A munkahely körülményei is megfelelőek voltak, a dolgozók kedvesek. A hétvégék jó programokkal teltek, láttunk sok szép helyet. Hétköznap a délutánok szabadok voltak, a városon belül nézelődhettünk, mászkálhattunk. Többször ellátogattunk az óceánpartra, ahol fürödhettünk és kagylókat gyűjthettünk és labdázhattunk. Jól éreztem magam ebben az egy hónapban, de a végén már haza húzott a szívem.

Berg Szabolcs:

A szállás körülményei megfelelőek voltak. A szabadidős programok jól meg voltak szervezve, nagyon tetszettek. A mindennapi meleg étel nagyon otthonossá tette számomra a hangulatot. A többi diák, akikkel együtt éltünk ezen az egy hónapon keresztül nagyon barátságosak voltak. A munkahely megközelítése busszal volt lehetséges, ez annyira nem tetszett, viszont a munkahely annál jobban. Összességében nagyon tetszett ez az egy hónap.


Csábi Ruben:

Jerezben egy gépiforgácsoló cégnél voltam gyakorlaton. A légkör nagyon barátságos. Mindenki segítőkész.Esztergán és marógépen dolgozunk. Sok dolgot tanultunk. Sokat tanultam spanyolul is. Az időbeosztás jobban tetszett, főként a szieszta része, amikor 1,5-2 órás szünetet is tartanak. Hárman memntünk ahhoz a céghez, az egyik az osztálytársam, Kispál Norbert, és egy alsóbb évfolyamossal, Ambrus Valentinnel. Jól összeszoktunk ez alatt a négy hét alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése