2015. november 13., péntek

Elérkezett az utolsó munkanap, a diákok ajándékokkal, állásajánlatokkal, fotókkal tértek haza. Minden cégnél sajnálták, hogy már elmegyünk, kérték, hogy nézzenek be hozzájuk, ha újra erre járnak. A fogadó intézmény képviselői, Isabel és Mercedes is eljöttek elbúcsúzni. Szerintük is kiemelkedően jó csoport voltunk, a szomszéd is folyamatosan dicsért bennünket (nem tudom, milyen csoportok lehettek itt ezelőtt...), és a gyakorlati helyekről is nagyon jó visszajelzést kaptak, mert nagyon meg voltak elégedve a diákok munkájával.
Ma ünnepeltük Ruben szülinapját. A jeles alkalomra húslevest főztünk, vegyespörkölt volt (amit a fiúk előző este alkottak) nokedlivel és palacsintatorta. Ruben ajándéka pedig 17 különböző joghurt volt, mert ő a csapatban a "joghurtkirály", egy ültő helyében akár 8-10 joghurtot is bevág. A dekoráció is joghurtos poharakból állt lufi helyett.
A szülinap után összegyűltünk a nappaliban, hogy értékeljük az együtt töltött egy hónapot. Mindenki elmondta a véleményét, érzéseit ezzel az időszakkal kapcsolatban. Nagyon jó volt hallani, hogy mindenki jól érezte magát, és legszívesebben maradna még. Az értékelés után a diákok személyre szóló ajándékot kaptak, utalva az itteni munkájukra, vagy szokásaikra. Nagyon jó hangulatban telt ez az este.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése